Meubelreiniging voor bedrijven en particulieren in en om Noord-Brabant

Van uw bank tot uw favoriete stoel: meubels zitten vaak vol vuil of vlekken. ABC Tapijtreiniging uit Eindhoven biedt de oplossing voor al dit vuil. Vraag naar onze meubelreinigingsservice.

Vraag naar de service

Voordelen van meubelreiniging door ABC Tapijtreiniging

Het zelf reinigen van uw meubels is helaas niet zonder risico. Daarom raden wij u aan om dit niet zomaar zelf te doen, maar om uw mooie meubels te laten reinigen door een professional. ABC Tapijtwasserij helpt u graag bij het professioneel reinigen van uw favoriete meubels. Kiest u voor ABC Tapijtwasserij, dan kiest u voor professionaliteit, betrouwbaarheid en een perfecte service. Wij maken uw meubels binnen een mum van tijd weer grondig schoon en fris, zodat u weer lang plezier kunt hebben van uw favoriete meubels.

Voor professionele meubelreiniging aan huis of kantoor

ABC Tapijtwasserij reinigt gestoffeerde meubels intensief met behulp van de koolzuurmethode. De microscopische koolzuurbubbels weken het vuil optimaal los. Daarna wordt de stoffering schoongespoeld met onze portable truckmount. De koolzuurmethode is veilig voor bijna alle meubelstoffen. Ook ideaal voor bijvoorbeeld al uw bureaustoelen op kantoor. Wij reinigen uw meubels aan huis of we komen langs bij uw bedrijf. Het is ook mogelijk om uw meubels na reiniging weer goed te beschermen met speciale middelen, waardoor uw meubels langer schoon blijven en vuil en vlekken makkelijker te verwijderen zijn.

Meer informatie