De tapijt-, meubel- reinigings en vloeren- specialist van BRABANT, LIMBURG en GELDERLAND.

tegelvloer schrobben, tegelvloer schoonmaken, tegelvloer reinigen, vloertegels schrobben, vloertegels schoonmaken, vloertegels reinigen

VLOERTEGELS REINIGEN

Het reinigen van vloertegels is een vak apart. Om vloertegels in een goede conditie te houden, is periodiek onderhoud noodzakelijk. Dit is wel verschillend per steensoort. Ook kunnen wij de cementsluier van uw nieuw gelegde tegelvloer verwijderen.

siergrind reinigen, siergrind schoonmaken, grindvloer reinigen, siergrind schoonmaken aan huis of bedrijf

SIERGRIND OF GRINDVLOER REINIGEN AAN HUIS OF BEDRIJF

Een schone siergrindvloer heeft een mooie uitstraling, maar iedere vloer moet je wel bijhouden met een periodieke onderhoudsbeurt.

 

U kunt het zelf een beetje bijhouden dmv een waterzuiger de kleine ongelukjes te verhelpen. Daarnaast is het verstandig om periodiek een diepte-reiniging uit te laten voeren om de vloer schoon, glanzend en stofvrij te houden.

 

ABC is voor u de aangewezen partij om uw siergrindvloer van periodieke onderhoud te voorzien. ABC beschikt over de juiste machines en middelen om deze reiniging uit te voeren. Als eerste sprayen wij de grindvloer in met een PH neutraal reinigingsmiddel voor siergrind. De vloer wordt  licht ingeborsteld en daarna weer afgezogen om de vloer zo droog mogelijk achter te laten.

linoleum onderhoud, linoleum strippen en in de was zetten, linoleum conserveren

LINOLEUM/MARMOLEUM ONDERHOUD

Een linoleum of marmoleum vloer heeft veel voordelen. Het is een harde vloer met een lange levensduur, maar alleen als er periodiek onderhoud wordt uitgevoerd. Met onderhoud verstaan we: regelmatig vloer wissen, periodiek opblokken van de vloer om de vloer weer van glans te voorzien, maar ook zeker periodiek de vloer schrobben/strippen om de oude waslaag te verwijderen en daarna weer te voorzien van 2 waslagen. 

Aangezien er verschillende merken vloerwas in diverse prijscategorieën verkrijgbaar zijn, willen wij u er wel op wijzen dat de goedkopere merken na enkele maanden alweer in aanmerking komen voor nieuw onderhoud.