De tapijt-, meubelreinigings en vloerspecialist van BRABANT en LIMBURG

Tapijtreiniging particulieren markt

Schrijf uw meubel, vloerkleed of tapijt niet zomaar af. Er is op het gebied van vlekkenverwijdering meer mogelijk dan u denkt. Laat u verrassen door de deskundigheid van ABC Tapijtreiniging & -wasserij.

Voordelen van reiniging door ABC:

Uw ruimte of meubel is direct weer in gebruik te nemen en de vloer is binnen 1 á 2 uur droog.

U hoeft uw ruimte niet leeg te halen. Wij verplaatsen, indien nodig, uw meubilair.

Reinigen van tapijt in een woonkamer van ongeveer 25m2 is binnen een paar uur gereed.

ABC gebruikt reinigingsmiddelen die veilig zijn voor mens, dier en milieu.

Er blijft na reiniging geen vuilresidu achter dat vuil aantrekt. Hierdoor blijft uw tapijt langer schoon.

Na reiniging is het mogelijk om een nieuwe beschermlaag (CHEMSPEC Conc. Stainshield Carpet Protector) aan te brengen. Hierdoor is het makkelijker om vlekken te verwijderen.

Advies nodig hoe u zelf uw kleed of tapijt zo lang mogelijk mooi houdt? Wij geven graag tips en advies voor onderhoud en vlekverwijdering.

Vlekbehandeling

Naast het uitvoeren van complete tapijtreiniging behandelen we ook hardnekkige vlekken. Zo verwijdert ABC in 90% van de gevallen succesvol vlekken veroorzaakt door wijn, koffie, thee, limonade, olie, make-up, inkt, urine, roest en meer.

Trapreiniging

Op een trap ontstaat vaak een looppad met eventueel bijbehorende vlekken. Is uw gestoffeerde of bekleedde trap aan reiniging toe? Met het CHEMSPEC formula 90 koolzuursysteem laat ABC uw trap er weer als nieuw uitzien.

Nieuwe vuilwerende bescherming

De oorspronkelijke beschermlaag van tapijt slijt door dagelijks gebruik. ABC brengt een nieuwe beschermlaag aan. Nieuw vuil kan hierdoor gemakkelijker verwijderd worden en de levensduur van het tapijt wordt hiermee verlengd.

Prijsindicatie

Reiniging woonkamer van circa 25m2 voor € 200.00 (per extra m2 €5,-)

Trapreiniging  € 125,-